F.O.O.D is L.O.V.E

-Masakan Tradisional dan Moden -

Spaghetti Ayam dan Sayur



Ni menu yang lagi best untuk baby semua yummm...yummm..anak Uncle cHEF mana yang tak tahu cakap pun terus pandai cakap nanti .....hehehe

Bahan-bahan:

1.Spaghetti
2.Ayam
3.Sayur (terpulang pada mama dan mummy semua)

Cara menyediakannya:

1.Rebus kesemua bahan-bahan tadi
2.Blender hingga lumat dan hidangkan pada baby

Mudah dan cepat dan boleh di simpan didalam peti ais tahan dalam 4 hari

Selamat mencuba

4 comments:

mama-qaisara said...

uncle,smlm sya try buatkan qaisara macaroni sup ayam.mcm ni gak caranye tuh tapi ada bhn lain lagila sya masukkan..hasilnye marvellous!!!she kind of like it!!
pasni nk try buat menu2 lain yg uncle kasi ni.. =)

It's all about cooking..... said...

ehmm bulat la qaisara lepas ni..mama qaisara tambahkan aneka sayur berlainan warna..mesti baby lagi suka..

nanti mama qaisara uploadkan gambar tau..boleh uncle chef tgk

mama-qaisara said...

uncle..sya dh upload gambar spagheti ayam sayuran ni kt blog sya..tapi blur sikitlah..sya campur sayur carrot dgn celery je. hehe...mmg licin sara makan. suke dia :)

It's all about cooking..... said...

Nanti Uncel tgok dan masukkan dalam blog uncel ya harap baby enjoy makan resepi yang uncel sediakan

Post a Comment

 
Créditos: Templates Novo Blogger | Distributed by Blogger Blog Templates