F.O.O.D is L.O.V.E

-Masakan Tradisional dan Moden -

Photo ANak2 UNcle Chef TGh MakaN



seronok bila tgk..anak2 mama semua makan dgn penuh berselera..
nanti cuba pulak resepi yang lain ye..
takpun resepi yang sama tapi pelbagaikan bahan2nye..


Resepi Spagetti Ayam dan Sayur.

Mama Alya Qaisara..thanks kerana mencuba resepi tu..
seronok tgk alya makan..
Kenyang tak Alya...kalau tak minta lagi ngan mama ye..








yang ni plak aufa..ehmm sedapnye.. tgk la gelagat dia kat blog mamanya
mama aufa buatkan resepi Yummy Apple n Chicken
tengokla gelagat dia tgh makan tu...





Trima kasih jugak buat aufa kerana habiskan makanan..
kenyang dah ekk...
main baik2 ye

3 comments:

mamaHanin said...

eish..eishh..eish...mestii sehattt jer si comel kat atas nih pasnih kan uncle... :)

It's all about cooking..... said...

tu la..takpe..kecil2 tak yah diet sgt..cuma jgn terlebih obes je..hehe

izhannasaiful09 said...

salam, chef..

i'm glad to found your blog la..teruja nk try all those resepi for my lil one, Hanna. sayangnyer lambat jumpa blog you..ish rugi2..tp takpa, lepas ni byk sket la menu Hanna..thank you so much chef! ibu kena try ni..kesian my Hanna dok asik mkn bubur nasi biasa ajerr..hu huuuu!

Post a Comment

 
Créditos: Templates Novo Blogger | Distributed by Blogger Blog Templates